A Nagy Klánok

A teljes nagyklánok elérhető a http://nagyklanok.neobase.hu Ez az interjúknak fentartott hely!

2010.02.22. 23:25 Metanis

Minden kezdett az egynél kezdődik!!!

Heló mindenkinek!

A blogom klánok életeit fogja bemutatni, elemezni és persze ami a legfontosabb osztályozni!!

Nem is tudom hogy hol kezdjem. Legyen a technikai résznél!

Az osztályzás 1-10 fog történni a következő kategóriákban: Honlap karban tartás, Klán csaták ás találkozók ( nyilván ez a  klán aktivitásától függ), kapcsolat felvétel, technikai hátterük. Ez nyilván az idő folyamán bővülni fog! Persze várom az ötleteket. 

A következő mondani valóm biztosan le fog hangolni!

Miközben kerestem a riportra méltó klánokat szomorúan vettem észre, hogy rengeteg klán szűnt meg az utóbbi időben úgyhogy még a honlapukból sem lehetett megtudni, hogy pontosan mi is történhetett. Számomra szívszorító volt mint ex klán vezető látnom az úgy mond halott weblapokat. Egy klánnak sem kívánok ilyen szomorú halált!

De most vissza jókedvez és várom a klánok jelentkezését akik elég bátrak ahhoz, hogy véleményt mondjanak róla!

ÉLJEN A HARCI SZELLEM MINDEN EGYES KLÁNBAN!!!

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://nagyklanok.blog.hu/api/trackback/id/tr211782633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wadallat · http://wadallat.blog.hu 2010.03.02. 16:06:01

Hali! Ezt kérdezted tőlem: "Neked hogyan írja ki a főoldalon hogy tovabb..." Kérted, hogy ide írjak. Nos:

A cikk szerkesztésénél van egy olyan gomb a bal felső sarok felé, hogy "Forráskód". Ezt nyomd meg, majd írd bele a következőt (idézőjelek nélkül): "<!--more-->"

Ezt oda kell írnod, ahol a szöveget el akarod törni, azaz ahol a bevezetőnek vége és a "tovább..." felirat jelenik meg. Csak egy ilyet rakhatsz egy cikkbe.
Ha nem vagy tisztában azzal, hogy mi az a HTML, akkor csak annyira figyelj, hogy a fent említett beírandó szöveg ">" és "<" jelek közé kerüljön. (Ebben a sorrendben.)
süti beállítások módosítása